Altijd en overal mobiel werken met de Exact Online App

apr 12, 2021 | Algemeen

Met de applicatie van onze partner Exact Online heb je altijd en overal inzicht in je financiën. Je smartphone, -watch, tv & tablet gebruik je op verschillende manieren in dito situaties. Daarom benutten wij de unieke kracht van ieder apparaat en besturingssysteem optimaal.

Van Touch ID en 3D Touch op de iPhone tot bonnen inscannen en automatisch klaarzetten in de administratie met je tablet. Wij zorgen ervoor dat de beste features jou ondersteunen. Wat je ook bij je draagt. Nu en in de toekomst.

Als verkoper of relatiebeheerder continu onderweg? Het aanmaken en bijwerken van relatiebeheergegevens kan gewoon met de smartphone. Het controleren op je Apple Watch of er nog facturen openstaan is daarnaast ook mogelijk. Het registreren van uren en kosten ter plekke op een tablet, smartphone of met een ander apparaat is ook heel gemakkelijk mogelijk.

Met deze applicatie bieden wij een haarfijn inzicht in je business, alles in real-time. Het is zelfs mogelijk om de winst- en verliesrekening te vergelijken met verschillende voorgaande periodes. Openstaande posten kunnen direct worden nagegaan en zelfs factureren kunnen kunnen worden uitgestuurd via smartphone of tablet.

Nog even snel wat bonnetjes verwerken? Simpel. Fotograferen, uploaden en klaar ben je.

Meer informatie nodig over deze dienst? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Share This