Betrokken professionals

De gezamenlijke passie en ambitie van drie zeer ervaren professionals uit de financiële dienstverlening hebben geleid tot Kwint. Ondernemen doe je niet van 9 tot 5. Dit geldt zeker voor Kwint. Onze betrokkenheid stopt niet om 5 uur en onze ondersteuning reikt verder dan financiële dienstverlening.

“Geen hoogdravend taalgebruik, maar to the point!”

Marion Haijen – Van de Weert AA

Marion is getrouwd, moeder van 2 kinderen en woont in Gronsveld. Ontspanning vindt zij bij Jong Nederland en op de skipiste.

“Ik word blij van een tevreden klant, waardoor ik altijd een stap verder ga en harder loop. Betrokkenheid en oprechte interesse in mijn klanten, dat is waarin ik mij onderscheid.”

Marion heeft jarenlang ervaring opgedaan als accountant bij een groot accountantskantoor, zij was daar verantwoordelijk voor de belangenbehartiging van een brede cliëntenportefeuille. Sinds november 2012 werkt zij als zelfstandig accountant.

Bel

06-46 12 32 12

Connect

“Mijn doel is om het werken en leven van mijn klanten eenvoudiger te maken, dienstverlening leveren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs!”

Guido Gilissen

Guido is getrouwd, vader van 3 kinderen en woont in Cadier en Keer. Hij maakt graag mooie tochten op zijn racefiets en houdt van lekker eten en een goed glas wijn. De juiste balans houden tussen gezin, werken, vrienden, sporten en gezondheid is volgens hem de basis voor succes.

“Als adviseur meedenken met de ondernemer, je kunnen verplaatsen in de klant, daar draait het om! Iedere onderneming is uniek en vraagt een individuele benadering. Uitzoeken welke oplossing het beste past bij jouw bedrijf is mijn drijfveer.”

Guido is al ruim 25 jaar werkzaam in de wereld van financiële dienstverlening. Hij heeft zijn expertise inmiddels bewezen als adviseur en interim bij zowel kleine ondernemingen als grote organisaties. Sinds februari 2004 is hij zelfstandig ondernemer.

Bel

06-52 46 46 05

Connect

“Ondernemers de mogelijkheid bieden boven zichzelf uit te stijgen, dat is mijn persoonlijke drijfveer en passie!”

Toussaint Croonen

Toussaint woont samen in Cadier en Keer en is vader van 2 kinderen. In zijn vrije tijd is hij vaak op het veld te vinden om te voetballen en training te geven.

“Ondernemen doe je niet van 9 tot 5, dit geldt ook voor mij. Mijn persoonlijke betrokkenheid stopt niet om 5 uur en mijn ondersteuning reikt verder dan financiële dienstverlening alleen. Goede resultaten bereiken we samen, waarbij wederzijds vertrouwen de basis is voor een langdurige samenwerking.”

Toussaint is sinds 1993 werkzaam in het vakgebied financiële dienstverlening. Door zijn persoonlijke aandacht en toewijding is maatwerk gegarandeerd. Sinds 2009 is hij zelfstandig ondernemer.

Bel

06-27 88 20 63

Connect

"Wat ons met name aanspreekt is de enorme betrokkenheid van de mensen bij KWINT"

Helga
Manege Cadier en Keer

"Niet alleen voor mijn financiële administratie en aangiften kan ik bij hen terecht, maar KWINT is tevens sparringpartner bij diverse zaken."

Harry Heuts
Fotograaf

Downloads

Het betalen van BTW, hoe zit dit precies?

Wanneer iemand zelfstandig activiteiten in het economisch verkeer verricht wordt deze gezien als ondernemer. Het ondernemerschap voor de btw staat los van het ondernemerschap in de inkomstenbelasting.

Meer weten over ons? Nader kennismaken?