Betrokken professionals

De gezamenlijke passie en ambitie van drie zeer ervaren professionals uit de financiële dienstverlening hebben geleid tot Kwint. Ondernemen doe je niet van 9 tot 5. Dit geldt zeker voor Kwint. Onze betrokkenheid stopt niet om 5 uur en onze ondersteuning reikt verder dan financiële dienstverlening.

“Geen hoogdravend taalgebruik, maar to the point!”

Marion Haijen – Van de Weert AA

Marion is getrouwd, moeder van 2 kinderen en woont in Gronsveld. Ontspanning vindt zij bij Jong Nederland en op de skipiste.

“Ik word blij van een tevreden klant, waardoor ik altijd een stap verder ga en harder loop. Betrokkenheid en oprechte interesse in mijn klanten, dat is waarin ik mij onderscheid.”

Marion heeft jarenlang ervaring opgedaan als accountant bij een groot accountantskantoor, zij was daar verantwoordelijk voor de belangenbehartiging van een brede cliëntenportefeuille. Sinds november 2012 werkt zij als zelfstandig accountant.

Bel

06-46 12 32 12

Connect

“Mijn doel is om het werken en leven van mijn klanten eenvoudiger te maken, dienstverlening leveren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs!”

Guido Gilissen

Guido is getrouwd, vader van 3 kinderen en woont in Cadier en Keer. Hij maakt graag mooie tochten op zijn racefiets en houdt van lekker eten en een goed glas wijn. De juiste balans houden tussen gezin, werken, vrienden, sporten en gezondheid is volgens hem de basis voor succes.

“Als adviseur meedenken met de ondernemer, je kunnen verplaatsen in de klant, daar draait het om! Iedere onderneming is uniek en vraagt een individuele benadering. Uitzoeken welke oplossing het beste past bij jouw bedrijf is mijn drijfveer.”

Guido is al ruim 25 jaar werkzaam in de wereld van financiële dienstverlening. Hij heeft zijn expertise inmiddels bewezen als adviseur en interim bij zowel kleine ondernemingen als grote organisaties. Sinds februari 2004 is hij zelfstandig ondernemer.

Bel

06-52 46 46 05

Connect

“Ondernemers de mogelijkheid bieden boven zichzelf uit te stijgen, dat is mijn persoonlijke drijfveer en passie!”

Toussaint Croonen

Toussaint woont samen in Cadier en Keer en is vader van 2 kinderen. In zijn vrije tijd is hij vaak op het veld te vinden om te voetballen en training te geven.

“Ondernemen doe je niet van 9 tot 5, dit geldt ook voor mij. Mijn persoonlijke betrokkenheid stopt niet om 5 uur en mijn ondersteuning reikt verder dan financiële dienstverlening alleen. Goede resultaten bereiken we samen, waarbij wederzijds vertrouwen de basis is voor een langdurige samenwerking.”

Toussaint is sinds 1993 werkzaam in het vakgebied financiële dienstverlening. Door zijn persoonlijke aandacht en toewijding is maatwerk gegarandeerd. Sinds 2009 is hij zelfstandig ondernemer.

Bel

06-27 88 20 63

Connect

Ruud Bos
Assistent Accountant

Dennis Nordhausen
Assistent Accountant

Sjoerd Wolfs
Financiële administratie

Dewi Kusters
Salarisadministratie

Nicolle Grootjans
Management Assistent

"Wat ons met name aanspreekt is de enorme betrokken­heid van de mensen bij KWINT"

Helga
Manege Cadier en Keer

"Niet alleen voor mijn financiële administratie en aangiften kan ik bij hen terecht, maar KWINT is tevens sparring­partner bij diverse zaken."

Harry Heuts
Fotograaf

"KWINT neemt de tijd en spreekt in voor mij begrijpelijke taal. KWINT stelt zich informeel op waar het kan en professioneel waar het moet."

Hub Dolmans
HD-ITM

"Ik ervaar de korte lijnen en persoonlijke contacten als een meerwaarde. KWINT biedt absoluut maatwerk!"

Branko Reinders
Sassen Uitvaartverzorging

Startersregeling TVL

Startersregeling TVL

De staatssecretaris van EZK heeft de subsidieregeling tegemoetkoming vaste lasten (TVL) voor startende

Meer weten over ons? Nader kennismaken?